HOME




   
 
BOWLING TENPIN: BARCELONA CAMPIONS FINAL ASCENS LLIGA CATALANA   (15.05.2023)
     
 

El Club Bowling  Barcelona, assoleix l’ascens a primera divisió de Lliga Catalana en una final molt ajustada i que és va decidir al darrer enfrontament, al imposar-se a l’equip del Sweetrade per 8 a 2.


L’equip format per, Fernando Sanz, Jorge Ambrós, Jovanny Marín, Pedro Tudela i Xavier Albert es van erigir campions de la final d’ascens/permanència de primera divisió amb un total de 32 punts, seguits per l’equip B del Sweetrade de Les Franqueses format per, Juan Carlos Ibáñez, Jordi García,  Ruben Sanz, Xavier Piqué i Víctor Hurtado.


Les instal·lacions de Ilusiona Splau de Cornellà de Llobregat, van acollir la final d’ascens/permanència a primera divisió de la Lliga Catalana, on també i van prendre part l’equip B del  Mediterrània BC de Barcelona amb 22 punts, l’equip B del Terrassa BC amb 18 punts i l’equip B del Tomahawk BC de Bellvís amb 17 punts..


La primera divisió per la temporada 2023-2024 la formaran, els equips dels clubs ABCS2015 A, de Sant Esteve Sesrovires,   C.B. Comarcal B de Terrassa, C.B. Terrassa A, Joventut Al-Vici C.B. A de Castelldefels, BC Granollers A de Montmeló i el CB Barcelona.


http://www.fcbb.cat/lligacat_resultats.asp


Foto: CB Barcelona



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades