HOME




   
 
BITLLES CATALANES: ÚLTIMA JORNADA DE LA LLIGA CATALANA  (18.05.2023)
     
 

Aquest cap de setmana se celebra la última jornada de la Lliga Catalana de bitlles 2022/2023, que promet ser molt emocionant, ja que dels quatre grups de 1a Divisió, en tres d’ells es decidirà qui és el campió i qui l’acompanya a participar en el Campionat de Catalunya de Clubs. Només el grup de Lleida està decidit a favor del Nayox Tàrrega com a campió i de l’Olius A com a segon classificat.


A la 2a Divisió l’emoció també està garantida, ja que, a banda del grup de Lleida que ja ha finalitzat, i el Grup 2 de Barcelona en que el Sagrada Família ja s’ha proclamat campió, en els altres grups està tot per decidir pel què fa als primers llocs de la classificació. A 3a Divisió, Retal Gaserans Blau i Emmurallats Muralles es juguen entre ells la segona plaça d’ascens en el grup de Girona.


També estan per decidir els descensos de categoria en els grups de 1a Divisió de Girona i Lleida, tot i que sembla que el Miralcamp és qui té més números per baixar en el grup de Ponent. En el Grup 2 de segona de Barcelona, també s’ha de decidir quin equip baixarà de categoria; Sabadell o Can Folguera, un dels dos serà equip de tercera la temporada que ve.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: La Galera A, Igualada, COP, Penya Bistec B i Can Folguera. Tots tenen enfrontaments importants aquest cap de setmana



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades