HOME




   
 
BOWLING TENPIN: PAPER GROC CAMPIONS DE LA LLIGA TENPIN D’OR  (25.05.2023)
     
 

L’Equip Paper Groc, format per, Álvaro Cardona, Àlvar Cardona, Carles Vallejo i Marina Sardà guanya l’11a Lliga Tenpin d’Or per segon any consecutiu, L’equip format per, Álvaro-José Cardona, Àlvar Cardona i Carles Vallejo, assoleixen la primera posició amb un total de 203 punts, seguit de molt a prop de l’equip United Colors amb 200,5 punts i format per, Íngrid Julià, Fernando Gómez i Jordi Tubella.


El tercer lloc ha estat per l’equip Som2+1 format per, Pepe Pi, Jordi Ponsico, Rafa Cervantes i Carlos Iranzo, desprès d’una remuntada final.


La competició ha comptat amb la participació de 9 equips formats per jugadors i jugadores dels diferents clubs de Catalunya i  s’han disputat 27 jornades, cada dimarts les instal·lacions de Ilusiona Splau de Cornellà de Llobregat acullen la lliga  organitzada pel Joventut Al-Vici, C.B. de Castelldefels i homologada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.


Dimarts 23 de maig va finalitzar la lliga, el proper dimarts 30 de maig es disputarà la final individual en la que hi participen els 8 millors jugadors i jugadores de la temporada.


http://www.fcbb.cat/qubic_resultats.asp


Foto: participants de la lliga


 



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades