BOWLING: CRISTINA SANZ I AXEL GUIMÓ CAMPIONS DEL MÀSTER  (30.05.2023)

Cristina Sanz del Sweetrade Bowling Club – Les Franqueses, i Axel Guimó de BC Diagonal de Barcelona, campions del màster 2023, darrera prova dels 26è Campionats Nacionals de Catalunya, celebrats diumenge 28 a les instal·lacions de Bowling New Park Vallès de Terrassa.

Un total de 30 esportistes (24 homes i 6 dones) van prendre part a la fase preliminar que va donar pas a la final de defensa de posició, en categoria femenina, Cristina Sanz es va classificar en primera posició, seguida de Lia Mojarro del BC Diagonal i Núria Melchor de l’Xtreme BC. En categoria masculina Yu Wen del BC Diagonal va obtenir la primera plaça seguit per Axel Guimó i  Lluis Montfort del Sweetrade.

A les partides de la defensa de posició Lia es va enfrontar i guanyar a Núria Melchor per 197 a 155 i li va donar el pas a la partida final, en la que Cristina Sanz es va imposar i guanyar el títol per un ajustat 164 163

En la final masculina, Axel va aconseguir el pas a la final en una partida molt renyida contra  Lluis Montfort  al imposant-se per 239 a 223. Axel Guimó no va donar opció al seu rival i company d’equip Yu Wen i va guanyar la partida amb claredat , 278 a 235 penjant-se l’or en aquesta prova

Un cop acabada la competició es va fer el tradicional lliurament de les medalles del màster i les diferents proves dels Campionats de Catalunya i Lliga Catalana 2022-2023, de mans d’Axel Guimó, secretari de la FCBB i dels vocals Cristina Sanz i Daniel Gonzalez.