HOME




   
 
BITLLES CATALANES: LA GALERA ACULL EL CAMPIONAT DE CATALUNYA INDIVIDUAL  (09.06.2023)
     
 

Aquest proper diumenge 11 de juny es disputarà al Camp de futbol El Terrer de la Galera (Montsià), la 24a edició del Campionat de Catalunya Individual de bitlles catalanes, categories absoluta i sub 25, amb la participació de 100 jugadors i jugadores de tot el país (60 homes i 40 dones), que han aconseguit la classificació en els Circuits Individuals disputats durant tota la temporada.


Hi estaran representats fins a 35 clubs diferents, sent el C.B. Olius (Solsonès) el que més bitllaires aporta, amb un total de 10 jugadors i jugadores, dos d’ells de categoria sub 25. Els clubs la Penya del Bistec (Tordera), hi tindrà 7 representants, mentre que Alls Secs Piquen de Mont-ras i Perelló n’hi tindran 6 cadascun.


El campionat, organitzat pel Club de Bitlles la Galera, servirà als joves bitllaires Nadia Segura (Fartucs Bitlles), i Biel Poch (la Penya del Bistec), per defensar els títols aconseguits en l’edició de 2022, celebrada a Calella (Maresme), on tots dos es van endur el títol Absolut i Sub 25.


Foto: Cartell de la 24 edició del Campionat de Catalunya Individual Absolut i Sub 25



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades