HOME




   
 
BITLLES CATALANES: GEMMA XURIGUERA I LLUÍS TOLOSA CAMPIONS DE CATALUNYA 2023  (12.06.2023)
     
 

Gemma Xuriguera (Ponts), i Lluís Tolosa (Nayox Tàrrega), s’han proclamat campions de Catalunya de bitlles catalanes en el campionat disputat aquest passat diumenge 11 de juny a la Galera (Montsià), i per tant han aconseguit la Medalla als Campions que atorga la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC). En aquesta 24a edició del Campionat de Catalunya individual hi han participat 96 jugadors i jugadores, 56 homes i 40 dones de tot el país, entre ells 9 nois i 7 noies de categoria sub 25.


Gemma Xuriguera, s’ha proclamat campiona absoluta després de superar en la gran final a Dolors Torres (Olius), segona classificada , i Karla Díaz (Fartucs Bitlles), que ha estat tercera i primera classificada de la categoria Sub 25. Quarta ha quedat Montserrat Serra (Vic Bitlles), i cinquena Mila Prieto (Igualada). Segona Sub 25 ha estat Nadia Segura (Fartucs Bitlles), campionat del 2022, i ha completat el podi de la categoria de joves Carla Muntada (Olius)


El jugador de Tàrrega Lluís Tolosa ha fet una partida perfecte en la final (90 punts) i s’ha proclamat campió  absolut, superant a Quim Caballé (la Penya del Bistec), segon classificat també amb 90 punts, i Jordi Vilanova (Nayox Tàrrega), tercer. El quart classificat ha estat José Luís Carnerero (Olius), i cinquè Mario Lucero (Siuranenc d’Horta). Han pujat al podi de la categoria sub 25 Biel Poch (la Penya del Bistec, que repeteix títol de campió d’aquesta categoria, Abel Caballé (la Penya del Bistec) i Nil Solà (la Galera), com a segon i tercer classificats.


Ha presidit el lliurament de premis Ramon Muñoz, alcalde de la Galera, acompanyat del regidor Diego Monfort i les regidores Alba Miró i Alícia Accensi, i també Abel Sensarrich, vicepresident de la FCBB, i Roser Cherta, presidenta del Club de Bitlles la Galera, organitzador de la 24a edició del Campionat de Catalunya Individual


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto 1: Gemma Xuriguera i Lluís Tolosa amb la medalla UFEC. Els podis absoluts i sub 25



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades