HOME




   
 
BITLLES CATALANES: CAP DE SETMANA DE COPA  (15.06.2023)
     
 

El proper cap de setmana 17/8 de juny es disputa l’eliminatòria de vuitens de final de la Copa Generalitat de bitlles catalanes. Es preveuen emocions fortes, ja que hi haurà enfrontaments de gran nivell, com el que es disputarà a Horta – Barcelona el diumenge al matí entre el Siuranenc d’Horta i el Vall-llobrega.


Dissabte a la tarda hi haurà cinc enfrontaments, tots ells molt interessants. A Badalona tindrem el duen entre Termites Llefià i la Galera, i a Palafrugell s’enfrontaran els Alls Secs Piquen i el Ponts, i el Vilabrú amb els Colobrers. Igualada i Fartucs Bitlles ho faran a la Zona Esportiva de la capital de l’Anoia, mentre que a Sils competiran el Mallorquines i el Perelló.


Diumenge matí, a banda del Siuranenc – Vall-llobrega, hi haurà dues eliminatòries més, les que enfrontaran al Llofriu amb el Gaserans, a Llofriu, i la Penya del Bistec amb el Miralcamp al Parc de la Sardana de Tordera.


Els equips que superin aquesta eliminatòria es classificaran per la Final a Vuit, que se celebrarà a Igualada el proper 2 de juliol.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Imatge de l’eliminatòria de setzens de final entre Siuranenc – Vic Bitlles a les pistes d’Horta



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades