HOME




   
 
BITLLES CATALANES: DISPUTATS ELS VUITENS DE FINAL DE LA COPA GENERALITAT  (19.06.2023)
     
 

La Penya del Bistec, amb un total de 755 punts i 59 bitlles ha estat el millor equip dels vuitens de final de la Copa Generalitat de bitlles catalanes. Gràcies a fer aquesta bona puntuació ha superat amb comoditat al Miralcamp, en l’enfrontament celebrat aquest passat diumenge a Tordera. Els Alls Secs Piquen han estat a punt de superar aquesta puntuació (753 punts), en la seva victòria contra el Ponts.


La sorpresa dels vuitens de final ha anat a càrrec del Mallorquines-Sils, que ha derrotat a Perelló, actual campió de la competició, per 726 a 705 un cop sumades les dues partides. Termites Llefià ha derrotat a la Galera, i Colobrers ha superat al Vilabrú en la seva visita a Palafrugell.


Grans remuntades – Llofriu, Igualada i Siuranenc d’Horta han hagut de remuntar un marcador molt advers en la primera partida per superar respectivament a Gaserans, Fartucs Bitlles i Vall-llobrega, que havien aconseguit un bon avantatge de punts. Especialment emocionant ha estat el duel disputat a Horta – Barcelona, entre el Siuranenc i el Vall-llobrega, que s’ha decidit en la penúltima tirada.


Els equips que han superat aquesta eliminatòria disputaran la Final a Vuit, que se celebrarà a Igualada el proper 2 de juliol.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Godall – Termites – la Galera, Siuranenc – Vall-llobrega, Alls Secs – Ponts, Mallorquines – Perelló i Llofriu - Gaserans



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades