HOME

BOLOS LEONESES: LUCINIO LLAMAS I GREGORIO VALCARCEL CAMPIONS DE LA COPA FEDERACIÓ   (20.06.2023)

Lucinio Llamas  i Gregorio Valcarcel del Club de Bolos Leoneses El Negrillón de L’Hospitalet, campions de la 20a Copa Federació de primera i segona categoria respectivament, celebrada diumenge 18 de juny a les pistes del mateix club, situades al Poliesportiu Sergio Manzano de Bellvitge.

Lucinio Llamas va guanyar amb comoditat als seus rivals i es  va erigir campió amb un total 547 punts, seguit de Daniel Díez amb 517 punts i Manuel Marcos amb 494 punts.  Pel que fa a la segona categoria la lluita pels tres primers llocs va ser molt renyida i no es va decidir el podi fins a la darrera tirada i només 10 punts separen al primer del segon i al segon del tercer, assolint el primer lloc Gregorio Valcarcel amb 458 punts, en segona posició i 448 punts Jacinto Rodríguez, el tercer lloc es per a Paulino González amb 438 punts.

Cal destacar la participació de Matilde González, com a pionera a la participació femenina d’aquest esport a casa nostra, per aquest motiu la federació va obsequiar a la jugadora amb una placa de reconeixement.

La competició va cloure amb el tradicional lliurament de trofeus càrrec de Yolanda Ruiz, coordinadora del districte 6è de Bellvitge-Gornal, juntament amb Lucinio Llamas el president del Club El Negrillón  i Roser Romero, gerent de la Federació.