HOME




   
 
BITLLES CATALANES: RESUM DEL CIRCUIT INDIVIDUAL INFANTIL 2022/2023  (23.06.2023)
     
 

A primers de maig va finalitzar el Circuit Individual Infantil 2022/2023, que aquesta temporada ha comptat amb la participació d’un total de 70 esportistes d’edats compreses entre 8 i 13 anys, representant a 15 clubs de tot el territori català,  repartits en tres categories d’edat, benjamina, alevina i infantil.


Pel què fa a les categories masculines, Guiu Pla, de la Penya del Bistec de Tordera, és el campió de la categoria infantil i millor jugador del circuit, amb una mitjana de 75,25 punts per partida, seguit dels seus companys de club Jordi Monfulleda i Aleix Caballé. En alevins, el primer classificat ha estat un jugador del Olius, Albert Vendrell, amb una mitjana de 73,25 punts, seguit d’Àlex Berrocal dels Alls Secs Piquen i Joel Pérez de la Sénia. Ramon Vilaseca, d’Olius, ha repetit victòria en categoria benjamina, amb 75,13 de mitjana i autor d’una partida perfecta (90 punts), seguit d’Aran Badia i Galderic Asensio, tots dos també d’Olius.


Eulàlia Borràs, del Mallorquines-Sils, amb 71,13 punts de mitjana ha estat la primera en categoria infantil femenina, en dura lluita amb Judith Ruiz de Llofriu i Anna Espinosa de Perelló, que han estat segona i tercera. En categoria alevina Ainhoa Manau d’Olius ha dominat la classificació, i amb una mitjana de 73,88 punts que la situen com a millor jugadora del circuit. Segona ha estat Claudia Muntada, també d’Olius i tercera Mar Lleixà de la Galera. Amb una mitjana de 55,38 punts, Daria Gil de Perelló ha estat la guanyadora de la categoria benjamina, seguida de les jugadores de la Galera Ana Maria Veres i Jordina Vidal.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Tots els podis del Circuit Individual Infantil



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades