HOME




   
 
BOWLING TENPIN: PROYECTE BOWLING FEMENÍ  (23.06.2023)
     
 






















Fa poc més d’un any que la federació va posar en marxa el projecte de iniciació i tecnificació femení de bowling, en el decurs d’aquest temps el grup a anat creixent, i actualment son 19 les noies que un cap de setmana al mes es concentren a la instal·lació de joc per impartir les classes que dirigeix Luz Adriana Leal.


Les sessions presencials consten d’entrenaments a pista i classe teòrica,  a banda de les classes mensuals presencials, l’entrenadora fa un seguiment personalitzat online setmanalment a cada una de les noies.


El passat cap de setmana va tenir lloc una de les sessions de les que va reunir a més noies, Luz Adriana ens va comentar els progressos de les esportistes més joves com Iris Vallès, Laia Ouro i Martina Marcé així com les ja veteranes, Núria Melchor i Montserrat Sánchez que han obtingut millors resultats aquesta temporada i el debut en competició de Carol Rincon i Silvia Hidalgo.


Des de la federació es va impulsar aquest projecte amb l’ànim de potenciar  la participació femenina a les competicions, l’ambiciós projecte compta  amb  el suport de la Secretaria General de l’Esport.


Les instal·lacions de Bowling Ilusiona Splau situades a Cornellà de Llobregat, acullen les sessions d’entrenament del projecte col·laborant estretament amb la federació.


Foto: grup d’entrenament amb Luz Adriana



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades