HOME




   
 
BITLLES CATALANES: TOT A PUNT PER LA FINAL A VUIT DE LA COPA GENERALITAT  (29.06.2023)
     
 

El proper diumenge 2 de juliol se celebrarà a les pistes del C.B. Igualada, a la Zona Esportiva les Comes de la capital de l’Anoia, la Final a Vuit de la 19a edició de la Copa Generalitat de bitlles catalanes, que es preveu molt interessant per l’alta qualitat dels clubs que han aconseguit classificar-s’hi.


Per la part alta del quadre hi haurà els enfrontaments Termites Llefià – Alls Secs Piquen, i Llofriu – Igualada, duel que es preveu molt igualat. Si bé els Alls Secs semblen favorits  en la seva eliminatòria per arribar a semifinals, no podem oblidar que el Termites venen d’eliminar al Tàrrega i a la Galera en les dues eliminatòries disputades fins ara.


També es presenta molt interessant la part baixa del quadre amb l’enfrontament entre la Penya del Bistec i el Siuranenc d’Horta, finalista d’aquesta competició la passada temporada. Aquests dos equips s’han enfrontat diverses vegades aquesta temporada i els resultats sempre han estat molt igualats. L’altra partit de quarts de final enfrontarà a Colobrers amb Mallorquines-Sils, equip que ha donat la sorpresa eliminant a Sant Llorenç la Mola i Perelló (campió el 2022), en setzens i vuitens de final respectivament, i que, juntament amb els Termites Llefià, disputarà per primera vegada una Final a Vuit de la Copa Generalitat.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Termites i Mallorquines, debutants en una Final a Vuit. Programa de la jornada



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades