HOME




   
 
BITLLES CATALANES: SEGON TÍTOL DE LA COPA GENERALITAT PER A LA PENYA DEL BISTEC  (03.07.2023)
     
 

El C.B. la Penya del Bistec s’ha proclamat campió de la dinovena edició de la Copa Generalitat de bitlles catalanes, en imposar-se en la “Final a Vuit” disputada el passat diumenge 2 de juliol a les pistes de bitlles de la Zona Esportiva les Comes d’Igualada (Anoia). L’equip del Maresme, format per Biel Poch, Jaime López, Xavier Comas, Llorenç Serra i Quim Caballé, ha superat en la final al C.B.C. Alls Secs Piquen, per un ajustat 374 a 364. Els de Tordera sumen aquest títol al que van aconseguir a Vall-llobrega (Baix Empordà), l’any 2017, també superant a la final als Alls Secs Piquen.


Gran partida a quarts de final – El duel de quarts de final entre la Penya del Bistec i el Siuranenc d’Horta ha estat el més emocionant de la jornada, acabant tots dos equips empatats a 376 punts, però amb avantatge d’una bitlla pels de la Penya. A semifinals, la Penya del Bistec ha superat als Colobrers, que havien eliminat en quarts a Mallorquines-Sils, amb un 90 de Mercedes Rubio.


El camí dels Alls Secs cap a la final també ha estat difícil, sobretot en quarts de final contra els Termites Llefià (357 a 346). En semifinals han superat amb claredat a Llofriu, que havia eliminat a l’equip amfitrió, el Igualada, en la eliminatòria de quarts de final.


El lliurament de premis ha estat presidit per Carlota Carner, Regidora de Governació de l’Ajuntament d’Igualada, acompanyada d’Abel Sensarrich, vicepresident de la FCBB, i Salvador Gil, president del C.B. Igualada, organitzador de la competició.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: C.B. la Penya del Bistec, campió de Copa Generalitat 2023. Resta de podis del campionat



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades