HOME




   
 
BITLLES CATALANES: PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS ACULL DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS  (07.07.2023)
     
 

El proper diumenge dia 9 de juliol es disputarà a les pistes de la zona esportiva de Can Falguera, a Palau-solità i Plegamans, on habitualment fa les seves activitats l’A.B.C. Palau-solità i Plegamans “Va Tornem-hi”, la 28a edició del Campionat de Catalunya de Clubs de bitlles catalanes, amb la participació dels dos primers classificats dels grups de 1a Divisió de cada província catalana.


Entre els equips classificats hi trobem a la Galera, actual campió i que ha aconseguit aquest títol en sis ocasions. També hi participen els equips de la Penya del Bistec i el Vall-llobrega, dues vegades guanyadors del campionat cadascun d’ells, així com el Igualada, campió del grup de primera de Barcelona i dues vegades sots campió de Catalunya.


Sempre favorits – El Nayox Tàrrega, millor equip dels últims anys, però que mai ha aconseguit guanyar aquest títol -segon classificat les dues últimes temporades – i Alls Secs Piquen, cinc vegades sots campió, són dos clars aspirants al títol de campió de Catalunya que tant se’ls resisteix.


Debuta en un campionat de Catalunya l’equip del Perelló, campió de primera divisió del grup de Tarragona.


Foto: Informació del campionat. La Galera i Nayox Tàrrega, campió i sots campió de Catalunya l’any 2022


 



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades