HOME




   
 
BITLLES CATALANES: ALLS SECS PIQUEN CAMPIÓ DE CATALUNYA 2023  (11.07.2023)
     
 

Després d’haver estat cinc vegades sots campió, el C.B.C. Alls Secs Piquen s’ha proclamat campió de Catalunya de clubs 2023, superant en la final al C.B. la Galera, que defensava el títol aconseguit el 2022. L’equip del Baix Empordà, format per Jordi Burgas, Tello Berrocal, Rafa Contreras, Maria Cuenca, Joan Segura i José Luís Sánchez ha superat als del Montsià per 312 a 287, en una partida que ha començat molt igualada però que ha començat a decantar-se a favor dels Alls Secs cap al final de la segona ronda.


En aquesta 28a edició del campionat de Catalunya, celebrada a les pistes del Va Tornem-hi, a Palau-solità i Plegamans (Vallès Occidental), hi han participat 8 equips els dos primers dels grups de 1a Divisió de cada província de la Lliga Catalana de Bitlles. Tots ells han disputat dues partides de classificació, i els dos millors s’han classificat per a la gran final. Alls Secs Piquen  hi ha entrat com a millor equip en les partides classificatòries, davant la Galera. El tercer classificat ha estat Nayox Seat Tàrrega, que fins la última tirada de la segona partida ha tingut opcions de jugar la final. Igualada, Perelló, la Penya del Bistec, Olius i Vall-llobrega, s’han classificat en les posicions del 4t al 8è per aquest ordre.


Els Tinents d’Alcalde de Palau-solità i Plegamans, Patrícia Freire i Ignasi Fargas han estat presents durant la disputa del campionat, i a més de donar tot el seu suport a la magnífica organització d’aquest esdeveniment per part de l’A.B.C. Palau-solità i Plegamans Va Tornem-hi, han presidit el lliurament de premis, acompanyats  d’Abel Sensarrich, vicepresident de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, i Rafel Nualart, president del club organitzador.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Alls Secs Piquen, la Galera i Nayox Tàrrega, 1r, 2n i 3r classificats del Campionat de Catalunya de Clubs



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades