HOME




   
 
BITLLES CATALANES: PRIMER OPEN JOVES SIURANENC  (14.07.2023)
     
 

Aquest dissabte 15 de juliol se celebrarà a les pistes de la Plaça Botticelli del barri d’Horta de Barcelona, el primer Open Joves Siuranenc, organitzat pel C.B. Siuranenc d’Horta. Hi prendran part 20 jugadors i jugadores d’edats compreses entre els 14 i els 35 anys, representant a vuit clubs diferents: Llofriu, Mallorquines-Sils, la Penya del Bistec, Fartucs Bitlles, la Ràpita, Igualada, Castellserà i el mateix Siuranenc.


El torneig serà individual i hi haurà una sola categoria. Els bitllaires s’enfrontaran entre ells en enfrontaments directes a 5 tirades, seguint el quadre de la competició. Tots els participants tenen garantit disputar un mínim de 4 enfrontaments per tal d’aconseguir la classificació pels quarts de final. A partir d’aquí eliminatòries directes fins a tenir un campió o campiona.


Aquest campionat ha estat homologat per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, que vol recolzar totes les iniciatives que promoguin que el jovent competeixi, i al mateix temps gaudeixi, de les bitlles catalanes.


Foto: Cartell del 1r Open Joves Siuranenc


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades