HOME




   
 
BITLLES CATALANES: ALEIX CABALLÉ CAMPIÓ DEL 1R OPEN JOVES SIURANENC  (19.07.2023)
     
 

El passat dissabte 15 de juliol es va celebrar a Horta-Barcelona, el 1r Open Joves Siuranenc, competició individual reservada a bitllaires de 14 a 35 anys, tots ells federats, ja que el campionat estava homologat per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling. Aleix Caballé de la Penya del Bistec de Tordera, un dels participants més joves, va ser el primer campió de l’Open.


Aleix Caballé va derrotar en la gran final a Nil Solé (Igualada) per 46 a 38 punts (els enfrontaments eren a 5 tirades i es podia aconseguir un màxim de 50 punts). El tercer lloc va ser per David Basco (Siuranenc d’Horta), que va derrotar en la final de consolació al seu company de club Adrià Perea per 43 a 33.


Cal destacar que quatre bitllaires van aconseguir partida perfecta de 50 punts: Pol Riera (Siuranenc d’Horta), i Nadia Segura (Fartucs Bitlles), en la lligueta de classificació, i els germans Abel i Aleix Caballé (la Penya del Bistec), Abel en la partida de repesca i Aleix en la semifinal.


En total hi van participar 20 jugadors i jugadores de 8 clubs diferents: Siuranenc d’Horta, Llofriu, la Penya del Bistec, Mallorquines-Sils, la Ràpita, Fartucs Bitlles, Igualada i Castellserà. Eulàlia Borràs (Mallorquines-Sils), Judith Ruiz (Llofriu), i el campió Aleix Caballé (la Penya del Bistec), van ser el participants més joves en prendre part a la competició, tots tres de categoria infantil.


Foto: Els tres primers classificats. Tots els participants



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades