HOME
   
 
BITLLES CATALANES: EL GRAN PREMI CATALUNYA OBRE LA TEMPORADA 2023/2024  (31.08.2023)
     
 

El proper dissabte 2 de setembre, les pistes de bitlles del CEIP Joan Sanpera de les Franqueses del Vallès (Vallès Oriental), seran l'escenari de l'obertura oficial de la temporada 2023-2024 de bitlles catalanes, amb la celebració del 14è Gran Premi Catalunya - Supercopa, que aquest any servirà per commemorar els 20 anys de la secció de bitlles de l’A.E. la Perestroika.


Hi participarà el bo i millor de les bitlles catalanes: el C.B.C. Alls Secs Piquen, campió de Catalunya, el C.B. la Penya del Bistec, campió de la Copa Generalitat, l’A.E. la Perestroika, com a club amfitrió, i les Seleccions Catalanes absoluta (masculina i femenina), sub 25 i infantil, formades pels jugadors i jugadores més destacats en les competicions individuals de la temporada passada.


Tots els equips disputaran dues partides, jugant-se tots ells el Gran Premi Catalunya. A més, els equips Alls Secs Piquen i la Penya del Bistec es disputen entre ells la Supercopa. Sens dubte serà una gran matinal de bitlles que servirà per homenatjar als millors clubs i jugadors de la temporada 2022/2023 i donar el tret de sortida a la 2023/2024.


Foto: C.B.C. Alls Secs Piquen – C.B. la Penya del Bistec – A.E. la Perestroika


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades