HOME




   
 
BOWLING: PARTICIPACIÓ CATALANA A L’OPEN DE BERLÍN   (01.09.2023)
     
 

Vuit esportistes catalans prendran part a l’Open de Berlín que se celebra a les instal·lacions de Bowlingworld Berlín del 28 d’agost al 3 de setembre. Els esportistes representaran la Federació Catalana pels resultats obtinguts als Campionats de Catalunya 2022-2023.


Els nostres jugadors son: Íngrid Julia del Sweetrade BC- Les Franqueses, Antonio Ruiz Daniel Comerma, Juan Carlos Salcedo del Comarcal, BC de Terrassa, Carlos García i Eric Mata del Mediterrània BC de Barcelona, Pere Sadurní i Miquel Àngel Guimerà del Penedès BC de El Vendrell, comencen aquest matí amb les sèries de classificació, tot i estar classificats no hi ha pogut assistir-hi, Cristina Sanz (Sweetrade), Silvia Hidalgo (Mediterrània) i Valentí Molins (Comarcal).


Està prevista la participació de 238 esportistes de 20 federacions, Alemanya, Anglaterra, Bèlgica, Brasil,  Catalunya, Colòmbia, Dinamarca, Eslovàquia, Espanya,  França, Guatemala, Itàlia, Lituània, Nigèria, Països Baixos, Polònia, República Txeca, Romania, Tailàndia i Veneçuela. Els nostres esportistes lluitaran entre el bo i millor de cada federació per obtenir una plaça a la final de diumenge.


https://bowling.lexerbowling.com/berlinbowlingworld/bowlingworldopenberlin2023/


Foto: darrera: Carlos García, Eric Mata, David Comerma, Antonio Ruiz, Miquel Àngel Guimerà, davant: Juan Carlos Salcedo, Íngrid Julià i Pere Sadurní


 


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades