HOME

BOWLING: MOISES PÉREZ CAMPIÓ DEL PRIMER OPEN MEDITERRÀNIA PRE SEASON  (12.09.2023)

Moisés Pérez del Club Bowling Diagonal de Barcelona campió del primer Open Pre-Season. Diumenge es va disputar la final amb els 24 millors classificats, Carlos Iranzo es va classificar en la primera lloc per disputar la final defensa de posició. Els resultats ajustats entre els contrincants van fer gaudir als espectadors, Moisés Pérez es va desfer de Paolo Gozzo del Mediterrània BC per 240 a 211, passant així a disputar la partida decisiva contra Carlos Iranzo, també del Mediterrània BC, desprès d’una emocionant partida Moisés es va imposar a Carlos per 259 a 254.

Les pistes de Bowling Ilusiona Splau van acollir la competició en la que hi van prendre part prop de 40 esportistes de 8 clubs catalans. La competició va estar organitzada pel Mediterrània Bowling Club de Barcelona amb el suport de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.

Acabada la competició Daniel Gonzalez, president del Club va fer el lliurament de premis i trofeus als finalistes.

Foto 1: Moisés Pérez amb Daniel González