HOME




   
 
BITLLES CATALANES: CAP DE SETMANA DE LLIGA CATALANA  (06.10.2023)
     
 

Aquest cap de setmana 7/8 d’octubre, se celebra la segona jornada de la Lliga Catalana de bitlles, amb enfrontaments que es preveuen molt interessants tenint en compte els resultats obtinguts en la primera jornada, celebrada el cap de setmana passat.


En el grup de 1a Divisió de Barcelona destaca l’enfrontament del Guinardó A, club degà de les bitlles catalanes, contra la Penya del Bistec A, equip que va obtenir més punts de joc en la primera jornada. A la 1a de Girona es viurà el duel entre el campió del grup de la temporada passada, el Vall-llobrega, amb l’actual campió de Catalunya, els Alls Secs Piquen.


A Lleida hi ha una jornada molt interessant, amb el duel entre els equips A i B d’Olius, Ivars d’Urgell contra los del Huerto, primer líder del grup, i els no menys interessants enfrontaments entre Nayox Tàrrega – Torà i Igualada – Ponts. A Tarragona destaca l’enfrontament entre el veterà equip d’Amposta contra el Cervol Vinaròs, un dels clars candidats a està molt amunt en la classificació.


La competició s’aturarà després d’aquesta jornada i es reprendrà el cap de setmana 28/29 d’octubre, amb la disputa de la 3a jornada, amb la incorporació dels equips de categoria infantil.


Foto: Sant Jaume de Bellpuig competeix a la segona divisió de Lleida


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades