HOME




   
 
BOWLING: LLEIDA I EL VENDRELL ACULLEN LA JORNADA DE LLIGA AQUEST CAP DE SETMANA  (06.10.2023)
     
 

Aquest cap de setmana comença la Lliga Catalana pels equips de divisió d’honor i segona divisió, els equips de la segona divisió disputaran la primera jornada a les pistes de Bowling El Vendrell, mentre els equips de la divisió d’honor ho faran a les pistes de Bowling Ozone Lleida.


Aquests partits, posen punt i final a la primera jornada de la Lliga Catalana 2023-2024. La 2a divisió la formen 12 equips en dos grups, dissabte els enfrontaments seran entre els equips, Mediterrània “B” de Barcelona, Nou BC de Mataró, Joventut Al-Vici “B” de Castelldefels, Penedès A de El Vendrell, Tomahawk “B” de Bellvís i ABCS2015 “B” de Sant Esteve Sesrovires. Diumenge els equips del grup B el formen, Mediterrània “C”, Terrassa “B”, Seven-3 de Sant Vicenç dels Horts, Comarcal “C” de Terrassa, Joventut AL-Vici “C” i Penedès “B”. Pel que fa a la divisió d’honor, està formada per 6 equips, Diagonal de Barcelona, Sweetrade  de Les Franqueses, Comarcal “A”, Mediterrània “A” i Les Gavarres de Reus.


Els equips de 1a i tercera van disputar la seva primera jornada els dies  17 de setembre i 1 d’octubre respectivament.


La Lliga Catalana està organitzada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling amb el suport del Consell Català de l’Esport.


http://www.fcbb.cat/lligacat_presentacio.asp


http://www.fcbb.cat/lligacat_resultats.asp


 


Foto: Equip Diagonal campions divisió d’honor temporada 2022-23


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades