HOME




   
 
BITLLES CATALANES: ÈXIT D’INSCRIPCIÓ ALS CIRCUITS INDIVIDUALS  (20.10.2023)
     
 

Aquest cap de setmana 21/22 d’octubre es posa en marxa la competició individual de bitlles catalanes d’aquesta temporada. En aquesta tretzena edició dels Circuits Individuals, dividits en categories d’edat (supersènior, sènior, sub 25 i infantil), hi ha hagut una gran inscripció, que sobrepassa els 500 participants que representen a 48 clubs de tot Catalunya.


Amb aquest èxit de participació s’ha hagut d’augmentar el nombre de seus de joc. Dissabte dia 21 hi haurà competició a Amposta (Montsià), Igualada (Anoia), el Pi de Sant Just – Olius (Solsonès), Mont-ras (Baix Empordà), Fogars (la Selva), i Tordera (Maresme). El diumenge 22, la competició es traslladarà a les seus de el Perelló (Baix Ebre), la Galera (Montsià),Vall d’Hebron (Barcelona), Castellar del Vallès (Vallès Occidental), Torelló (Osona), Llofriu (Baix Empordà), Sant Feliu de Buixalleu (la Selva), Sant Martí Sarroca (Alt Penedès), Bellpuig i Tàrrega (Urgell), i repeteix Olius al Solsonès.


Les següents jornades d’aquests circuits es disputaran els caps de setmana 11/12 de novembre de 2023, 27/28 de gener, 2/3 de març, 13/14 d’abril i 4/5 de maig de 2024. Els millors jugadors i jugadores, un cop disputades totes les jornades, es classificaran pel Campionat de Catalunya Individual 2024.


Foto: El Perelló acollirà jornada dels Circuits Individuals


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades