HOME




   
 
BITLLES CATALANES: CIRCUITS INDIVIDUALS: LLUÍS TOLOSA COMENÇA AMB FORÇA  (23.10.2023)
     
 

L’actual campió de Catalunya Individual, el jugador del Nayox Tàrrega Lluís Tolosa, ha començat amb molta força la 13a edició dels Circuits Individuals de bitlles catalanes, després d’aconseguir dues partides perfectes de 90 punts i una altra de 86, on només una tirada no va ser bitlla. Els 266 punts aconseguits per Tolosa el situen com a millor bitllaire dels més de 500 que participen en aquesta competició.


Ramon Caba de Miralcamp i Josep Alsina de Llofriu també han destacat per les seves excel·lents puntuacions (246 i 241 punts respectivament). Les millors jugadores de categoria femenina també han aconseguit molt bones puntuacions: Enriqueta Vilà (Perxa d’Astor) amb 254 punts ha estat la millor de la jornada, seguida de Dolors Cots (Olius), i Katia Martín (los del Huerto), amb 244 i 239 punts.


A més dels dos 90 aconseguits per Tolosa, en aquesta primera jornada dels circuits se n’han aconseguit sis més: Jaume Llordes (Vilafranca), José Luís Sánchez (Alls Secs Piquen), Toni Márquez (Olius), David Oliver (Perxa d’Astor), Manuel Rodríguez (Termites Llefià), i la jugadora de categoria juvenil Sofia Ortega (Catalònia de Jesús).


La propera jornada se celebrarà el cap de setmana 11/12 de novembre.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Lluís Tolosa millor jugador de la jornada. La Galera, Olius, Fogars i Bellpuig van acollir partides dels Circuits Individuals


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades