HOME




   
 
BITLLES CATALANES: A PUNT LA 3A JORNADA DE LLIGA CATALANA  (26.10.2023)
     
 

Aquest cap de setmana 28/29 d’octubre, se celebra la tercera jornada de la Lliga Catalana de bitlles, amb enfrontaments que es preveuen molt interessants en cadascuna de les diferents territorials i categories, com per exemple a la primera divisió de Barcelona on se celebrarà el derbi entre el COP i el Siuranenc d’Horta A. També a segona divisió de Barcelona hi haurà duels molt interessants, com són el Termites Llefià – Fartucs Diables en el grup 1, i Poblenou Blau – Sant Llorenç la Mola en el Grup 2


A Lleida destaca l’enfrontament los del Huerto – Igualada a primera divisió, i el Igualada B – Miralcamp a segona. A Girona trobem les partides més cridaneres a la segona divisió, com l’enfrontament dels dos primers classificats del Grup 2, Sils Cabirol – Emmurallats Castell, i també passa el mateix en Grup 3 entre Sils Estany – Barri de Pequín.


A la primera divisió de Tarragona destaca l’enfrontament entre la Galera A – Amposta. Els primers classificats d’aquesta categoria, Perelló Bufavents i la Galera B, s’enfrontaran respectivament a Perelló Sol i la Sénia Z.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: L’equip d’Amposta competeix a 1a divisió de Tarragona


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades