BOWLING: ENRIQUE ROSA CAMPIÓ DEL 13È TORNEIG JOVENTUT  (31.10.2023)

Enrique Rosa del Bowling Club Diagonal, campió del 13è Torneig Joventut al superar per només 14 pals al seu rival, Carlos Garcia del Mediterrània BC.

Enrique Rosa es va classificar en el primer lloc a la fase 1 de la final, en els enfrontaments anteriors de la defensa de posició, Carlos Garcia en va desfer d’Àlvar Cardona del Sweetrade BC Les Franqueses per 222 a 200 i de Joan Vall també del BC Diagonal per 217 a 177.

Classificació final absoluta, Enrique Rosa, en segon lloc Carlos Garcia, tercer classificat Joan Vall i quart classificat  Àlvar Cardona, el premi al millor jugador de 2a categoria va ser per David Ansaldo del Joventut AL-Vici de Castelldefels, premi al millor jugador de 3a categoria José Luis Arteaga del Nou BC de Mataró i el premi a la millor jugadora femenina va ser per Íngrid Julià del Sweetrade BC Les Franqueses.

La competició organitzada pel Joventut Al-Vici de Castelldefels ha comptat amb el patrocini de Raudex Pro Bowling i el suport de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, l’acte de lliurament de trofeus va anar a càrrec de Fernando Gómez, president del Joventut Al-Vici B.C. i d’Eduard Albert, representant de Raudex Pro-Bowling.