HOME




   
 
BITLLES CATALANES: ENRIQUETA UTRERA I NIL SOLÉ CAMPIONS DE BARCELONA  (02.11.2023)
     
 

Enriqueta Utrera (Sant Martí Sarroca), i Nil Solé (Igualada), es van proclamar campions individuals de la província de Barcelona, en el campionat celebrat el 1 de novembre a Tordera (Maresme), a les pistes de la Penya del Bistec.


La jugadora de Sant Martí Sarroca va tenir un matí molt encertat, i ja va ser la millor jugadora de les dues partides de classificació, sumant un total de 162 punts i 14 bitlles. En una final molt ben jugada va aconseguir 86 punts, superant a Mila Prieto (Igualada), i Montse Serra (Vic Bitlles), que van acabar amb 78 i 69 punts respectivament.


En Nil Solé va entrar com a tercer millor classificat en la final amb 158 punts i 13 bitlles, per darrera dels jugadors del Siuranenc d’Horta, Mario Lucero i David Basco, que van sumar 162 i 160 punts en les partides de classificació. En la final, el jugador d’Igualada va aconseguir sumar 80 punts, dos més que Fidel Arjona (Somiserem del Ges), i quatre més que Biel Poch (la Penya del Bistec).


Mario Lucero (Siuranenc d’Horta), i Jaime López (la Penya del Bistec), van fer un 90 en la primera partida de classificació


El lliurament de premis va anar a càrrec de Marta Solé, directiva de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, i Quim Caballé, president de la Penya del Bistec.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Podi del Campionat Provincial de Barcelona del 2023 a Tordera


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades