HOME




   
 
BITLLES CATALANES: GRAN NIVELL DE JOC EN ELS CIRCUITS INDIVIDUALS  (13.11.2023)
     
 

Fins a cinc partides perfectes hi ha hagut en la segona jornada del Circuits Individuals de bitlles catalanes, el què demostra el gran nivell de joc que està tenint aquesta competició. Jordi Burgas, del Alls Secs Piquen de Mont-ras, ha estat un dels jugadors que han aconseguit el 90, i gràcies a aquesta puntuació sumada al 82 i el 74 que el van acompanyar, ha pujat fins a la 3a plaça de la classificació, que segueix dominant el jugador del Tàrrega Lluís Tolosa. Entre mig de tots dos hi trobem a Antonio Arenas, del Bellpuig, que també ha començat amb força la competició.


En categoria femenina encapçalen la classificació Dolors Cots (Olius), i Katia Martín (los del Huerto), amb una mitjana de més de 79 punts. Les segueixen Mila Prieto (Igualada), Núria Rebull (Perelló), i Enriqueta Vilà (Perxa d’Astor).


En categoria Sub 25 excel·lent actuació de Nil Solà (la Galera) i Biel Poch (la Penya del Bistec), que pugen en la classificació que segueix encapçalant Martí Barrera (la Penya del Bistec), que no va participar en aquesta jornada. La jove jugadora de Catalònia de Jesús, Sofia Ortega, és líder del les noies Sub 25 amb una gran mitjana de 77,50 punts per partida, seguida de Carla Muntada (Olius), i Natàlia Ros (Mallorquines-Sils)


A més del 90 aconseguit per Jordi Burgas, també han fet una partida perfecte Josep Julià (Vall-llobrega), Josep Maria Pallarès (Perelló), Josep Piñol (Colobrers), i Tonet Martí (Bellpuig).La competició s’atura fins l’any 2024, concretament es reprendrà el cap de setmana 27/28 de gener amb la disputa de la tercera jornada. De la classificació d’aquesta tercera jornada sortiran les diferents seleccions que participaran el 18 de febrer a Igualada (Anoia), en la tercera edició del Campionat de Seleccions Provincials.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Olius, Calella i Sant Feliu de Buixalleu van ser seus dels Circuits Individuals


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades