HOME




   
 
BOWLING: PENEDÈS A I JOVENTUT AL-VICI C LIDERS DE SEGONA DIVISIÓ  (15.11.2023)
     
 

El passat cap de setmana els equips de la segona divisió van disputar la segona jornada de Lliga Catalana, en el grup A, l’equip del Penedès A de El Vendrell, format per Oliver i Amaro Cayuela, Vicenç Ventura, Miquel Àngel Guimera, Giovanni Fradera i Florentino García, es posicionen en la primera posició amb 70 punts, seguits del Mediterrània B de Barcelona i Tomahawk B de Bellvís amb 59 punts.


La jornada del grup B es va celebrar a les pistes de Ozone Bowling Lleida, el conjunt del Penedès va assolir un total de 40 punts dels 50 que estan en joc, aquest resultats els van fer remuntar del 3r al 1r lloc amb una avantatge significatiu. Els resultats dels equips van sacsejar completament la classificació inicial.


Pels equips del grup B, la jornada es va celebrar diumenge a les instal·lacions de Bowling Ilusiona Splau de Cornellà de Llobregat, cap canvi en la classificació inicial, el l’equip C del Joventut Al-Vici  de Castelldefels, format per Josep Pi, Rafael Cervantes, Miquel Àngel Roig, Enrique Ureta, Jordi Ponsico, Jaume Ramisa i Jordi Maurel, lidera el grup amb un total de 80 punts, seguit del Penedès B amb 79 punts i el Seven-3 de Sant Vicenç dels Horts amb 64 punts.


Diumenge també es van disputar els partits de la Divisió d’Honor que van acollir les instal·lacions de New Park Vallès de Terrassa, el BC Diagonal de Barcelona amb Joan Vall, Sergi Montaña, Yu Wen, Enrique Rosa i Moisés Pérez, lidera amb solitari la classificació amb 84 punts, el segon lloc l’ocupa l’equip A del Mediterrània BC amb 61 punts, el C.B. Comarcal de Terrassa ocupa el tercer lloc amb 51 punts.


La Lliga Catalana està organitzada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling amb el suport del Consell Català de l’Esport.


http://www.fcbb.cat/lligacat_presentacio.asp


http://www.fcbb.cat/lligacat_resultats.asp


Foto: Penedès A


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades