HOME




   
 
BITLLES CATALANES: LLIGA CATALANA – LA PENYA DEL BISTEC A LÍDER DE PRIMERA A BARCELONA  (21.11.2023)
     
 

La Penya del Bistec A continua líder de la primera divisió de Barcelona, després de repartir-se els punts en el seu enfrontament contra el Siuranenc d’Horta A, segon classificat a nomes dos punts del líder. L’equip de Tordera va perdre la primera partida per 297 a 311, però es va refer a la segona partida i es va anotar la victòria per 299 a 282. Per la seva banda el Siuranenc B s’acosta en la classificació gràcies a guanyar les dues partides a les pistes del Guinardó A (266-278 i 276-287)


Termites Llefià continua líder del grup 1 de la segona divisió de Barcelona amb 18 punts, dos més que el Sagrada Família A. Al grup 2 domini del Colobrers B amb 12 punts, seguit de tres equips empatats a 10 punts: Sabadell, la Penya del Bistec B i Poblenou Blau.


A tercera divisió de Barcelona, Fartucs Cornelia és líder del grup 1 amb 16 punts, seguit de Termites Badalona amb 10, però aquest últims han disputat dues partides menys. Al grup 2 hi ha una lluita aferrissada al capdavant de la classificació, amb tres equips empatats a 12 punts, Siuranenc C, Viladecans B i Siuranenc E, seguits amb 10 punts per la Perestroika A


Aquesta jornada hi ha hagut 6 partides perfectes a la Lliga Catalana: Manel Bruna (la Ràpita) Josep Julià (Vall-llobrega) Katia Martín (los del Huerto) Enriqueta Utrera (Sant Martí Sarroca), Visi Salcedo (Torrent), i Sílvia Delgado (Siuranenc C)


La propera jornada se celebrarà el cap de setmana 2/3 de desembre


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Horta – Penya Bistec A i Siuranenc A i Siuranenc C. Sílvia Delgado ha aconseguit el seu primer 90 oficial en la seva primera temporada com a jugadora del Siuranenc


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades