HOME




   
 
BITLLES CATALANES: EN MARXA LA SEGONA EDICIÓ DEL CIRCUIT DE PARELLES MIXTES  (24.11.2023)
     
 

El proper cap de setmana 25/6  de novembre es posa en marxa la segona edició del Circuit de Parelles Mixtes de bitlles catalanes, que constarà de tres jornades de classificació més una final. En aquesta segona edició si han inscrit 87 parelles representant a 29 clubs de tot el territori.


Sistema Baker: La temporada passada va ser la primera en què una competició de bitlles es feia servir aquest sistema de joc, innovador i atractiu. En cada jornada de classificació, cada parella disputarà 4 partides segons el Sistema Baker, és a dir, que cada partida es juga entre els dos membres de la parella tirant alternativament. Per la final, que es jugarà en enfrontaments directes amb una repesca, s’hi classificaran les 12 millors parelles tenint en compte els punts aconseguits en totes les partides de classificació.


Les diferents seus on es disputarà aquesta primera jornada estan repartides per tot el territori. Dissabte hi haurà competició a Jesús (Baix Ebre), i a Tordera (Maresme), mentre que diumenge hi haurà tirades a Horta (Barcelona), Sant Llorenç Savall (Vallès Occidental) Mont-ras (Baix Empordà), Olius (Solsonès), i el Perelló (Baix Ebre).


La segona jornada del Circuit de Parelles Mixtes se celebrarà els dies 22/1 de gener, i la tercera serà el cap de setmana 16/17 de març. La gran final tindrà lloc el diumenge 2 de juny.


Foto: Les pistes del barri d’Horta de Barcelona seran seu del Circuit de Parelles Mixtes


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades