HOME




   
 
BITLLES CATALANES: VICKY CASTELL I NIL SOLÀ LÍDERS DEL CIRCUIT DE PARELLES MIXTES  (27.11.2023)
     
 

Els bitllaires de la Galera Vicky Castell i Nil Solà, han estat la millor parella de les més de 80 que han participat en la primera jornada de la segona edició del Circuit de Parelles Mixtes de bitlles catalanes, jugat amb sistema Baker. Els de la Galera han començat amb una partida perfecte de 90 punts, seguida de 76, 82 i 82 punts en les altres tres partides jugades, sumant un total 330 punts.


En segona posició trobem a la parella del Termites Llefià formada per Elisenda Gálvez i Manuel Fuentes, amb 324 punts (76+82+84+82), seguits de Mariona Trullols i José Luís Carnerero d’Olius, que n’han aconseguit 323 (82+79+80+82). Quarta se situa la parella dels Alls Secs Piquen Rosana Sánchez i Jordi Burgas (321 punts), i cinquena Rosa Martínez i Miquel Martínez de Sant Llorenç Savall (315).


A més del 90 aconseguit pels líders de la classificació, en aquesta jornada se n’han fet tres més. Dos d’ells els han aconseguit la parella formada per Enriqueta Vilà del Perxa d’Astor i Mario Lucero del Siuranenc d’Horta. El darrer 90 de la jornada correspon a la segona partida de la parella dels Emmurallats Anna Gras i Francesc Sitjà


Les properes jornades de classificació es disputaran els caps de setmana 20/21 de gener i el 16/17 de març de 2024. La gran final es farà el diumenge 2 de juny.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Gálvez-Fuentes, Trullols-Carnerero, Vilà-Lucero. Tots els participants a Mont-ras, i Vicky Castell i Nil Solà


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades