HOME




   
 
BOWLING: FERNANDO GÓMEZ I MONTSE RODRÍGUEZ CAMPIONS DE CATALUNYA SÈNIOR  (28.11.2023)
     
 

Montserrat Rodríguez del Nou Bowling Club de Mataró i Fernando Gómez del Joventut Al-Vici de Castelldefels nous campions de Catalunya Sènior, el campionat es va celebrar el passat cap de setmana a les instal·lacions de Bowling El Vendrell amb la participació de 47 esportistes.


La final es va disputat diumenge amb els 24 millors de les sèries de classificació. Cal destacar els  bons resultats obtinguts en general, especialment la partida 300 en la que va començar la final Fernando Gómez que el va mantenir líder tot el matí, en segon lloc i només a 62 pals del primer Carlos Dominguez del Sweetrade Bowling Club – Les Franqueses la medalla de bronze va ser per Artur Colomer, també del Sweetrade. En categoria femenina, Montse Rodriguez va dominar la competició i va guanyar amb comoditat amb 1680 pals, Elena Vilà i Pilar Franco de l’ ABCS2015, amb 1442 i 1441 respectivament van completar el podi.


En la final handicap del torneig, Enric Ureta del Joventut Al-Vici es va erigir campió, seguit per Andrés Sanz i Manel Gimeno del Sweetrade Bowling Club, en categoria femenina les guardonades van ser Maribel Monfort, M. Ángeles García de l’ABCS2015 i Anna Tor del Nou Bowling Club.


Tots els esportistes i les esportistes guardonats assoleixen la representació de la Federació Catalana en el proper campionat d’Europa Sènior que organitza l’ESBC i que tindrà lloc a la ciutat d’Hamburg  (Alemanya) del 12 al 21 de juliol.


Al finalitzar la competició, Roser Romero gerent de la FCBB acompanyada d’Albert Roca president de l’ABCS2015 i Fernando Gómez, president del Joventut Al-Vici, C.B. van fer el lliurament de copes i trofeus als campions i campiones.


Roberto Veronese director tècnic de Bowling EL Vendrell va atorgar una bitlla a Albert Roca per haver estat el jugador que va deixar en més ocasions el pal 10.


La competició ha estat organitzada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling amb el suport del Consell Català de l’Esport i la col·laboració de Bowling El Vendrell i el Club Bowling Penedès.


http://www.fcbb.cat/campcat_resultats.asp


Foto: Podis  femenins i masculins


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades