HOME




   
 
BITLLES CATALANES: LLIGA CATALANA – LOS DEL HUERTO LÍDER FERM A LLEIDA  (05.12.2023)
     
 

Los del Huerto continua líder de la primera divisió de Lleida, després de vèncer en les dues partides del seu enfrontament contra el Torà, sisè classificat de la categoria. Els de Cervera van estar a un molt bon nivell, i després d’una primera partida ajustada (291 a 287), van guanyar amb claredat la segona per un contundent 316 a 283. Cal destacar la gran actuació de Francisco Velaz (los del Huerto), que va aconseguir 86 punts a la primera partida i 90 a la segona.


Nayox Tàrrega i Olius A, segon i tercer classificats respectivament, també van guanyar les dues partides dels seus enfrontaments. Els de Tàrrega van superar el Igualada en el duel disputat a la capital de l’Anoia (283-284 i 290-316), mentre que els del Solsonès van vèncer en la seva visita a Ivars d’Urgell (254-281 i 284-285).


La segona divisió de Lleida està força igualada. Després de sis jornades encapçala la classificació el Bellpuig amb 14 punts, seguit de Miralcamp amb 12 i Castellserà i Dental Tàrrega amb 10, tot i que aquests últimes tenen pendent el seu enfrontament amb el Raimat.


La propera jornada se celebrarà el cap de setmana 16/17 de desembre i es preveuen emocions fortes. A primera divisió destaquen els enfrontaments entre Nayox Tàrrega – los del Huerto, i Olius A – Igualada A, mentre que a segona es viurà un interessant Miralcamp – Dental Tàrrega.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: El Pi de Sant Just va ser l’escenari del Olius B – los del Huerto de la jornada 5 de la primera divisió de Lleida


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades