HOME




   
 
BOWLING: LLUIS MONTFORT AL CAPDEVANT DE LA CLASSIFICACIÓ DEL CHRISTMAS CHALLENGE  (13.12.2023)
     
 

Les instal·lacions de Ilusiona Splau de Cornellà de Llobregat acullen aquest dies el 3r Open Mediterrània Christmas Challenge, tot i que els resultats de moment estan molt ajustats, Lluis Montfort del Sweetrade Bowling Club de Les Franqueses, encapçala la classificació provisional amb 967 pals, seguit de David Ansaldo del Joventut Al-Vici de Castelldefels amb 965 pals, i Carlos Iranzo  Bernal, del Mediterrània BC de Barcelona amb 952 pals.


Les classificacions no només estan ajustades entre els 3 primers, només 125 pals separen el primer del vintè. Demà dijous es diputarà una nova sèrie de classificació, dilluns 18 es disputaran les 2 darreres sèries que donaran el pas a la final de dimarts.


L’Open Christmas Challenge, està organitzat pel Mediterrània Bowling Club de Barcelona, i compta amb el patrocini de Butyklan, Delgado i Canudas Associats, SLP, MGS Seguros, Anahuco Burgers, Motocat, Al Passatore, Pool&Bear, La Barmuteria i Oilsa, amb la col·laboració de Ilusiona Bowling Splau i el suport de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.


http://www.fcbb.cat/qubic_resultats.asp


Foto: imatges de la competició


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades