HOME




   
 
BITLLES CATALANES: ARRIBEM A L’EQUADOR DE LA LLIGA CATALANA  (14.12.2023)
     
 







Aquest cap de setmana 16/17 de desembre, se celebrarà la setena jornada de la Lliga Catalana de bitlles, arribant d’aquesta manera a la meitat de la competició, que s’aturarà fins el primer cap de setmana de febrer.


Es preveuen enfrontaments molt interessant en tots els grups, com per exemple el derbi entre el Guinardó A i el COP al grup de 1a divisió de Barcelona. També a primera, però de Girona. Destaca el duel entre els dos primers classificats, Alls Secs Piquen contra Llofriu, i el mateix passa a Lleida, ja que el Nayox Tàrrega, segon classificat rep a Los del Huerto que són líders de la categoria. A Tarragona destaca el partit entre La Galera A i Cervol Vinaròs.


A segona divisió també es viuran enfrontaments importants, com els Sagrada Família A – Termites Llefià, segon i primer de la classificació del Grup 1 de Barcelona. També el primer i segon classificats del grup 2 s’enfrontaran entre ells, Colobrers B – Penya del Bistec B. Aquesta situació es repeteix al Grup 2 de segona de Girona, amb el duel entre Emmurallats Castell i Gaserans. A segona divisió de Lleida, el Miralcamp – Dental Tàrrega és el matx més important.


A tercera divisió de Barcelona, el líder del Grup 1, els Fartucs Cornèlia intentarà mantenir el liderat contra Cerdanyola, mentre que al Grup 2, el Siuranenc C i el Siuranenc E aspiren a continuar al capdavant de la classificació en els seus respectius enfrontaments contra Alt Congost i la Perestroika B.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: CMX Torretes i Alls Secs Piquen es van enfrontar en la jornada 6 a Calella


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades