HOME




   
 
BITLLES CATALANES: FINAL DE LA PRIMERA VOLTA DE LA LLIGA CATALANA  (19.12.2023)
     
 

La jornada celebrada el passat cap de setmana ha estat la última la primera volta de la Lliga Catalana de bitlles de la temporada 2023/2024, i hi ha hagut grans enfrontaments entre els primers classificats dels 4 grups provincials de primera divisió.


A Barcelona, la Penya del Bistec ha ampliat el seu avantatge sobre els equips A i B del Siuranenc d’Horta, que són segon i tercer respectivament, gràcies a les dues treballades victòries sobre el Colobrers A. El dissabte a Palafrugell es van enfrontar els dos primers classificats del grup de Girona, amb una victòria per Llofriu sobre els Alls Secs Piquen i un empat a 302 punts.


A Lleida tot continua igual, ja que els quatre primers classificats es van repartir els punts en els seus respectius enfrontaments. Nayox Tàrrega, segon classificat va rebre al líder, los del Huerto amb una victòria per cada equip, i el mateix va passar a Olius en el duel entre Olius A i Igualada. Perelló Bufavents és líder a Tarragona, un cop recuperades les partides que tenia ajornades i vèncer còmodament a la Sénia Z, equip que encara no ha aconseguit puntuar. El segon equip de la classificació, La Galera B va fer dues extraordinàries partides contra Amposta (330 – 294 i 300 -280), sent el millor equip de la jornada de tot Catalunya.


La segona volta de la primera divisió de la Lliga Catalana començarà el primer cap de setmana del mes de febrer.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Perelló Bufavents és el líder de la primera divisió de Tarragona


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades