HOME




   
 
BOWLING: EDUARD GRAU CAMPIÓ DEL CHRISTMAS CHALLEGE  (20.12.2023)
     
 

Eduard Grau del Mediterrània Bowling Club de Barcelona, campió de l’Open Christmas Challenge, en una emocionat final de defensa de posició, entre els 3 primers classificats.


En la primera partida l’Eduard es va imposar a Lluis Montfort del Sweetrade BC – Les Franqueses per 213 a 192 i en la partida final va vèncer a Yu Wen del CB Diagonal de Barcelona per 263 a 200.


La final es va celebrar ahir dimarts amb la participació dels 20 millors de les sèries de classificació, a la suma de dues partides els vuit millors van passar a la fase 2 de la final, la fase 3 la van disputar els 3 millors en enfrontament directe, Yu Wen va entrar en primera posició, Lluis Montfort amb segona posició i Eduard Grau en el 3r lloc que va anar eliminant fins a erigiries campió del torneig.


Daniel Gonzalez, president del Club Organitzador a fer el lliurament dels premis, juntament amb Alfonso Garcia, representant de Butyklan.


La competició ha estat organitzada pel Mediterrània Bowling Club de Barcelona, amb el patrocini de Butyklan, Delgado i Canudas Associats SLP, MGS Seguros, Anauco Burgers, Motocat, Al Passatore, Pool&Beer, La Barmuteria i Oilsa i el suport de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling i Ilusiona Bowling Splau.


http://www.fcbb.cat/qubic_resultats.asp


Foto: grup de finalistes i els 3 millor classificats


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades