HOME




   
 
BITLLES CATALANES: PRIMERES TIRADES DEL 2024  (09.01.2024)
     
 

Passades les festes de Nadal, torna l’activitat pel què fa a les bitlles catalanes. El proper cap de setmana 13/14 de gener hi haurà força activitat bitllaire, tant de competició oficial com social. El dissabte al matí, a El Perelló (Baix Ebre), se celebrarà una jornada de tecnificació amb un vintena de joves escollits per a l’ocasió. Hi seran representats diferents clubs de les Terres de l’Ebre com el Catalònia de Jesús, Perelló i la Galera, i d’altres de la resta de Catalunya, com el Siuranenc d’Horta o el Ponts.


Dissabte a la tarda hi ha jornada de Lliga Catalana pels tres grups de la 2a Divisió de Girona. El líder del Grup 1, els Cremats A té descans en aquesta jornada, mentre que en el Grup 2 destaca l’enfrontament entre el líder Emmurallats Castell, contra el tercer classificat, Sils Cabirol. En el Grup 3 s’enfronten primer contra segon, Barri de Pequín amb Sils Estany.


Diumenge dia 14 al matí se celebrarà la vintena edició del tradicional Torneig de Reis de Calella (Maresme) – 5è memorial Josep Maria Lloveras – organitzat per les associacions Gent de Barri de Pequín i Calella Marxa, amb la participació de més de vint equips, tant de jugadors federats com equips formats per membres de les diferents associacions de Calella.


Foto: Cartell del Torneig de Reis de Calella


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades