HOME




   
 
BITLLES CATALANES: TROBADA DE TECNIFICACIÓ PER A JOVES BITLLAIRES  (15.01.2024)
     
 

El passat dissabte dia 13 de gener es van reunir a les pistes del C.B. Perelló una quinzena de joves bitllaires de 6 clubs diferents, d’edats compreses entre els 15 i els 35 anys, per celebrar una trobada de tecnificació i seguiment organitzada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling. Els clubs representats eren de les Terres de l’Ebre, (Perelló, la Galera i Catalònia de Jesús), més el Siuranenc d’Horta i Igualada de la província de Barcelona, i el Ponts de Lleida.


La matinal va estar dirigida per tècnics de la federació, amb qui van col·laborar activament alguns dels participants, que tot i la seva joventut ja es poden considerar uns veterans en el món de les bitlles. Tots els jugadors i jugadores van poder demostrar la seva habilitat llançant bitllots i gaudir d’un gran ambient de germanor.


Per tancar la jornada es va fer un campionat individual amb enfrontaments directes a 5 tirades, que es va endur la jugadora local Anna Espinosa, derrotant en la final a Sofia Ortega del Catalònia de Jesús. Curiosament, la vencedora va ser la jugadora més jove de tots els participants.


Està previst anar fent trobades d’aquest tipus per tot el territori, i ja se n’està preparant una pel dissabte 23 de març, amb la seu pendent de decidir.


Foto: Tots els participants de la trobada d’Igualada amb el tècnic de la Federació i Francesc Brull, president del C.B. Perelló. Les finalistes de la prova individual


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades