HOME




   
 
BITLLES CATALANES: MÉS DE 100 BITLLAIRES AL TORNEIG DE REIS DE CALELLA  (17.01.2024)
     
 
El passat diumenge 14 de gener es va celebrar a Calella (Maresme), la vintena edició del Torneig de Reis – 5è memorial Josep Maria Lloveras, amb la participació de 115 bitllaires representant a 23 equips, 15 de federats i 8 de diverses entitats de Calella i Pineda. Un gran ambient festiu i de germanor va acompanyar les bones puntuacions realitzades pels equips presents en el tradicional campionat organitzat per les associacions Gent de Barri de Pequín i Calella Marxa.

La Penya del Bistec de Tordera, va ser el millor equip de la matinal amb un total de 724 punts, seguit del Perxa d’Astor B, de Sant Feliu de Buixalleu, amb 719. L’Esplai la Caixa Ade Calella, amb 671 punts, va ser el millor equip no federat, seguit de l’equip Marta B amb 552 punts.


En l’apartat individual van destacar Diego Asensio, de l’equip Siuranenc B, amb 164 punts i 14 bitlles, i Enriqueta Vilà del Perxa d’Astor B amb 158 /13 com a jugadors federats. En l’apartat de no federats el millor home i la millor dona van ser V. Alonso (Esplai la Caixa A), i Ari Bago (Marta A), amb 142 i 119 punts respectivament.


Van fer el lliurament de trofeus el Regidor de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Calella Manel Vicente, acompanyat de Carme Comas, vídua de Josep Maria Lloveras i altres membre de la seva família


Foto: Els dos millors equips federats i els dos millors no federats


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades