HOME




   
 
BOWLING: TORNA LA LLIGA CATALANA   (01.02.2024)
     
 

Aquest diumenge es reprèn la Lliga Catalana amb els equips de la primera i tercera divisió que disputaran la quarta jornada. Terrassa i Lleida son els escenaris d’aquesta competició.


En la primera divisió l’enfrontament que promet més emoció és el que disputaran el equips del Joventut Al-Vici A de Castelldefels i l’ABCS2015 A de Sant Esteve Sesrovires, que surten amb 109 i 105 punts respectivament. Tot i que encara faltarà una darrera jornada, aquesta és decisiva per assegurar les posicions.


En el grup de tercera divisió, el partit amb més expectació serà entre els del Team Ilerdense de Artesa de Lleida i el Breaking Bowlers de Barcelona empatats a 103 punts, així com  l’enfrontament del Mediterrània D de Barcelona i l’Xtreme BC de Sant Joan Despí que amb 81 i 74 punts es disputen la plaça de la final d’ascens. Les instal·lacions de Ozone Bowling Lleida


Els equips de la primera divisió jugaran els enfrontaments de la quarta jornada a les pistes de New Park Vallès de Terrassa, mentre els equips de la tercera divisió ho faran a les pistes de Ozone Bowling Lleida.


http://www.fcbb.cat/competicions_lligacat.asp


Foto: Equips Team Ilerdense i Breaking Bowlers


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades