HOME




   
 
BITLLES CATALANES: TORNA LLIGA CATALANA AMB PARTICIPACIÓ DELS EQUIPS INFANTILS  (02.02.2024)
     
 

El proper cap de setmana 3/4 de febrer se celebrarà la vuitena jornada de la Lliga Catalana de bitlles, la quarta pel què fa a la categoria Infantil. Els equips d’Olius, Perelló, la Sénia, la Galera, Catalònia de Jesús, Siuranenc d’Horta i la Penya del Bistec d’aquesta categoria reprendran la competició amb moltes ganes després de l’aturada del mes de gener.


La segona volta de la 1a Divisió de Barcelona començarà amb un interessant Guinardó A – Colobrers A, mentre que el partit de la jornada a la 1a de Girona destaca l’enfrontament entre Vall-llobrega i Llofriu. A Lleida l’Olius A contra los del Huerto promet emocions fortes, mentre que a Tarragona el duel entre els equips Amposta i Catalònia Forn de Carlos desperta força interès.


A la 2a Divisió de Barcelona, el Sagrada Família intentarà mantenir el liderat del Grup 1 davant el Vilafranca, mentre que en el Grup 2 s’enfrontaran el líder Colobrers B s’enfrontarà al Sabadell. Al Grup 1 de 2a de Girona hi haurà un interessant enfrontament entre els Cremats A i  Torrent. A la 2a de Lleida es disputarà tot un clàssic de les bitlles entre el Miralcamp i el Bellpuig


A la 3a Divisió de Barcelona tenim duels interessants en tots dos grups. En el Grup 1 destaca el Guinardó B – Fartucs Cornelia, mentre que el Grup 2 el líder Siuranenc C se les veurà amb el Siuranenc D.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Masdenverge i Perelló Sol es van enfrontar el jornada 7 de la Lliga Catalana


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades