HOME




   
 
BITLLES CATALANES: LLIGA CATALANA – LA SEGONA VOLTA COMENÇA AMB MOLT BONES PARTIDES  (05.02.2024)
     
 

La segona volta de la competició de lliga ha començat amb molt bones puntuacions, tant pel què fa als equips com a molts jugadors i jugadores individualment. Destaquen els 330 punts aconseguits ple Llofriu en la primera partida del seu enfrontament contra el Vall-llobrega. A prop han quedat els Alls Secs Piquen i el COP amb partides de 323 i 322 punts respectivament.


També hi ha hagut vuit partides perfectes, aconseguides per bitllaires de totes les categories. Dissabte van aconseguir els 90 punts en una partida en Joan Costa (Calella Marxa), Òscar Pont (Llofriu), Joan Segura (Alls Secs Piquen) i Rocio Muñoz (Emmurallats). El diumenge ho van fer Cándida Fernández (Va Tornem-hi), Lluís Tolosa (Tàrrega), Antonio Membrado (Sagrada Família) i Fernando Gómez (Termites Llefià).


Pel què fa a les classificacions 1a Divisió, tot segueix igual al capdavant dels grups de Barcelona Lleida i Tarragona, mentre que a Girona els Alls Secs Piquen han recuperat el liderat. A segona també hi ha hagut pocs canvis, si bé a Lleida el Miralcamp ha avançat al Bellpuig en derrotar-lo en les dues partides del seu enfrontament. A 3a Divisió segueixen de líders el Termites Badalona i el Siuranenc C, tot i que aquest última va perdre les dues partides contra el Siuranenc D.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Joan Costa i Lluís Tolosa van fer un 90. Siuranenc A i B, Vilabrú – Calella Marxa Torretes i els Cremats A i B


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades