HOME




   
 
BITLLES CATALANES: DISPUTADA LA QUARTA JORNADA DE LA LLIGA INFANTIL  (07.02.2024)
     
 

Ja s’han disputat quatre jornades de la tercera edició de la Lliga Catalana Infantil i l’equip A del C.B. Olius segueix en un gran estat de forma, i suma després de vuit partides 2144 punts, el què dona una mitjana de 268 punts per partida. En la quarta jornada, l’equip del Solsonès format per Clàudia Muntada, Oriol Riera, Ramon Vilaseca, Aran Badia, Ainhoa Manau i Galderic Asensio, van aconseguir 286 punts en la primera partida i 271 en la segona.


En segona posició, amb un total de 1868 punts trobem a la Galera, seguit de Olius B amb 1851. Perelló Infantil és quart, seguit dels tres equips de la Sénia, els Estels de la Sénia, l’Olivera Senienca i Benjamí la Sénia. Darrera dels del Montsià hi trobem la Penya del Bistec Negra i la Penya del Bistec Blanca. Tanquen la classificació els equips dels dos clubs que s’han incorporat aquesta temporada a la Lliga Catalana Infantil, amb bitllaires novells i molt jovenets: Catalònia Forn de Carlos i Siuranenc d’Horta.


La cinquena jornada se celebrarà el cap de setmana 9/10 de març


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: L’equip del Catalònia del Jesús i altres joves bitllaires en imatges de la jornada quatre de la Lliga Catalana Infantil


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades