HOME




   
 
BOWLING: TEAM ILERDENSE CONSOLIDA EL LIDERATGE A TERCERA DIVISIÓ  (08.02.2024)
     
 

L’equip del Club Team Ilerdense d’Artesa de Lleida formar per, Alfonso i Francisco Gordillo, Francisco Javier Botero,  Miquel Àngel i Pau Porté , Núria Pons i Salvador Porras, lideren en solitari  la tercera divisió amb un total de 140 punts.


L’equip de Lleida va aprofitar la jornada del passat diumenge que jugava a casa per desmarcar-se de l’equip del Breaking Bowlers Club de Barcelona, amb el que mantenien un empat a la primera posició, l’equip barceloní està format per, Antonio Pino, Enrique Ledesma, Eduard Florensa, Ferran Gordillo i Sergi de la Fuente i va segon amb 138 punts.


Només hi ha dues places per l’ascens i tot i que encara és pot girar el marcador, tot  apunta que seran el Team Ilerdense i el Breaking Bowlers amb 140 i 138 punts respectivament, els que ocuparan les places ascens. En tercer lloc amb 113 punts l’ocupa l’equip D del Mediterrània BC de Barcelona, format amb les jugadores i jugadors novells de la temporada i tot i la trajectòria ascendent que mantenen a cada jornada està difícil superar els punts que els separen de les places d’ascens.


La Lliga Catalana està organitzada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling amb el suport del Consell Català de l’Esport.


http://www.fcbb.cat/lligacat_presentacio.asp


http://www.fcbb.cat/lligacat_resultats.asp


 


Foto: Team Ilerdense


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades