HOME




   
 
BOWLING: PLATJA D’ARO I EL VENDRELL ACULLEN LA JORNADA DE LLIGA AQUEST CAP DE SETMANA  (09.02.2024)
     
 

Quarta jornada de Lliga Catalana pels equips de divisió d’honor i segona divisió, els equips de la segona divisió disputaran els seus enfrontaments a les pistes de Bowling El Vendrell, mentre els equips de la divisió d’honor ho faran a les pistes de Ilusiona d’Aro Bowling.


Pel que fa a les classificacions provisionals en divisió d’honor, l’equip del Diagonal B.C. de Barcelona encapçala la classificació amb 126 punts, força avantatge  respecte al Mediterrània BC A de Barcelona que va segon amb 90 punts, en tercer lloc el Sweetrade BC de Les Franqueses amb 73 punts.


En la segona divisió les puntuacions molt més ajustades, especialment en les places d’ascens, Penedès A de El Vendrell, lidera la classificació del grup A, les segones places son ajustadíssimes, Mediterrània B amb 86 punts va segon seguit de Tomahawk de Bellvís amb 83 i Nou BC de Mataró amb 82 punts. Les classificacions del grup B son, Penedès B 119 punts, Joventut Al-Vici de Castelldefels 114 punts i Seven-3 de Sant Vicenç dels Horts 91


La Lliga Catalana està organitzada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling amb el suport del Consell Català de l’Esport.


http://www.fcbb.cat/lligacat_presentacio.asp


http://www.fcbb.cat/lligacat_resultats.asp


 


Foto: Penedès A i Penedès B – líders de 2a divisió


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades