HOME




   
 
BITLLES CATALANES: INTERESSANT JORNADA DE LLIGA CATALANA  (09.02.2024)
     
 

Aquest cap de setmana, 10/11 de febrer se celebra la novena jornada de la Lliga Catalana de bitlles, una jornada que promet emocions fortes en la majoria de grups i categories. A primera divisió destaquen els enfrontaments entre Alls Secs Piquen i Vall-llobrega a Girona, i la Galera B contra Perelló Bufavents a Tarragona. Aquest últim duel entre els dos primers classificats del grup tarragoní pot ser decisiu per l’esdevenir de la lliga.


El Grup 2 de Barcelona de segona divisió viurà una jornada molt important, ja que, a banda del cuer Somiserem del Ges, tots els equips estan molt igualats el què fa que tots els enfrontaments siguin de gran interès, destacant el Poblenou Blau contra el Colobrers B, líder del grup des de la primera jornada.


En el grup de segona de Lleida, el Bellpuig rep al Castellserà, en un partit on tots dos equips es juguen bona part de les seves opcions de pujar de categoria.


També a tercera divisió hi haurà partides importants, sobretot les que disputaran el primer i segon classificats del Grup 1, Termites Badalona i Fartucs Cornèlia. En el cas que els badalonins s’emportin els quatre punts en joc tindran un important coixí d’avantatge sobre els del Baix Llobregat i la resta d’equips del grup.


Foto: Dissabte passat va haver-hi taules en el derbi de Calella entre Barri de Pequín i Calella Marxa Far


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades