HOME




   
 
BOWLING: DIAGONAL IMBATUT A LA DIVISIÓ D’HONOR DE LLIGA CATALANA  (12.02.2024)
     
 

L’Equip del Club Bowling Diagonal de Barcelona, format per, Enrique Rosa, Joan Vall, Sergi Montaña, Yu Wen i Moises Pérez, és l’únic equip imbatut a la Lliga Catalana de Divisió d’Honor, amb un total de 168 punts encapçala la classificació i a falta d’una jornada ja és campió de Lliga.



El conjunt del CB Diagonal, ha fet un campionat de Lliga impecable a totes les jornades, com a dada curiosa, han aconseguit 42 punts a cada una de les jornades de 50 en joc, aquesta regularitat tampoc havia passat mai. El segon lloc es per a l’equip A del Mediterrània BC de Barcelona amb 111 punts, seguit del Sweetrade B.C. de Les Franqueses amb 108 punts.


En la darrera jornada de lliga, prevista pel diumenge 11 de març a Tarragona, els equips del Mediterrània BC A i Sweetrade BC , es juguen el subcampionat, en les places de descens, l’equip de Les Gavarres de Reus amb 41 punts no té opció de salvar-se, mentre els equips A del Comarcal de Terrassa amb 91 punts s’ho jugarà amb l’equip A del Tomahawk de Bellvis amb 81 punts.


http://www.fcbb.cat/lligacat_presentacio.asp


http://www.fcbb.cat/lligacat_resultats.asp


Foto: C.B. Diagonal


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades