HOME




   
 
BITLLES CATALANES: LLIGA CATALANA – LA PLUJA DE DISSABTE AJORNA PART DE LA JORNADA  (13.02.2024)
     
 

La pluja que va caure dissabte passat va provocar l’ajornament de tres dels quatre grups gironins de la Lliga Catalana. Només el Grup 1 de 2a divisió va poder disputar amb normalitat una jornada en la que els Cremats A van consolidar el seu liderat en vèncer còmodament al Sant Joan de Palamós i aprofitar l’ensopegada del Torrent contra el Mont-ras.


Al grup de 1a Divisió de Barcelona, la Penya del Bistec A i Siuranenc d’Horta A segueixen forts al capdavant de la classificació, mentre que el COP escala posicions i es col·loca en tercera posició. A Lleida el Nayox Tàrrega es líder provisional, a l’espera que es disputi l’enfrontament entre los del Huerto de Cervera i el Ivars d’Urgell.


A Tarragona es van enfrontar primer contra segon: Perelló Bufavents contra la Galera B. Els galerencs van guanyar la primera partida per un punt de diferència (295 a 294), mentre que a la segona va haver-hi un empat a 288 punts. Per la seva banda Catalònia Forn de Carlos s’ha situat en tercera posició de la classificació, i el cuer, la Sénia Z, va aconseguir la primera victòria de la temporada, en vèncer en la segona partida al Cervol Vinaròs per un ajustadíssim 271 a 270.


La propera jornada de la Lliga Catalana se celebrarà el cap de setmana 24/25 de febrer.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Josep Maria Marquès va fer un 90. La Penya del Bistec A lidera la primera de Barcelona. Va Tornem-hi – Siuranenc A, Raimat – Miralcamp i Dental Tàrrega – l’Eral de Cubells


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades